Blaga, întrebat dacă exclude candidatura la șefia PDL: Nici pe departe

Publicat: 15 06. 2012, 00:10
Actualizat: 15 06. 2012, 10:09

Vasile Blaga a intrat joi noapte în direct la TV pentru a dezminți zvonurile că nu ar mai dori să candideze la șefia PDL, zvonuri apărute pe surse imediat după terminarea ședinței partidului, în care toată conducerea și-a dat demisia.

Blaga a fost întrebat, joi seară, la Realitatea TV, dacă nu exclude la candidatura la șefia PDL, el răspunzând: „Nici pe departe”. „Eu nu am spus că nu voi candida, nici că voi candida”, a spus Blaga.

El a precizat că a spus în Colegiul Director al PDL că nu va candida la comisia de organizare a congresului extraordinar. Blaga a spus că importantă este echipa care va conduce partidul, menționând că nimeni nu candidează de unul singur.

Întrebat dacă, în concluzie, nu exclude candidatura la șefia PDL, Blaga a răspuns: „Nici pe departe”.

Și consilierul personal al lui Vasile Blaga a declarat, joi seară, că acesta nu a făcut nicio precizare în Colegiul Director al PDL cu privire la o eventuală candidatură într-o viitoare structură de conducere a partidului.

Anterior, surse din partid declaraseră pentru Mediafax că Vasile Blaga le-a spus, joi, membrilor Colegiului Director al PDL că nu mai candidează la nicio funcție în partid.

Potrivit surselor citate, Blaga le-ar fi spus democrat-liberalilor în Colegiul Director să nu creadă că îl interesează funcția și că, dacă aceștia nu îl vor, el nu mai candidează.