Boagiu: Antonescu vorbea de revoluția bunului simț. Acum la noi e curat, la ei este murdar

Publicat: 06 05. 2012, 18:31
Actualizat: 03 07. 2013, 17:52

Vicepreședintele PDL Anca Boagiu a afirmat, la lansarea candidaților pentru locale, că PDL este onest, demn, s-a curățat, iar acum la PNL este murdar, ea arătând totodată că se pleacă în fața lui Emil Boc pentru ceea ce a făcut, pentru curaj, acesta fiind „omul datorită căruia țara are autostrăzi”.

„Suntem onești, demni, ne-am curățat. Crin Antonescu vorbea de revoluția bunului simț. Acum la noi e curat, la ei este murdar”, a spus Boagiu.

Ea a arătat că cei de la USL „au furat guvernarea” și se zbat să „aplice mulți T, de la trădare”.

„Am sperat că atunci când furi o guvernare, când te zbați să aplici mulți T, de la trădare, ai și un program. Stupoare, programul lor e simplu. Unul zice: Jos Traian Băsescu, altul: Jos PDL. Nu ne-a dat nimeni jos, cine își imaginează că ne dă jos?”, a spus Boagiu.

Ea a adăugat că PDL a rămas un partid de dreapta, arătând că „nu este un partid pe care Emil Boc să-l fi băgat în buzunare”.

Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, a mai spus că PDL a demonstrat că se pot construi autostrăzi în România și că se peacă în fața lui Emil Boc pentru ceea ce a făcut, pentru curaj.

„Am avut în fruntea Guvernului un președinte de partid, Emil Boc, la care eu mă plec pentru ceea ce a făcut, pentru curajul său. Emil este omul datorită căruia România are astăzi autostrăzi”, a mai spus Boagiu.