Camera Deputaților a reluat votul în cazul George Becali. „Se anulează fosta vacantare trimisă la Monitorul Oficial”

Publicat: 05 06. 2013, 15:00
Actualizat: 29 07. 2014, 21:21

Deputații au reluat votul în cazul vacatării mandatului de deputat care i-a aparținut lui George Becali, deși decizia fusese publicată în Monitorul Oficial.

„Se anulează fosta vacantare, ce s-a trimis la Monitorul Oficial și votăm”, a anunțat de la tribună, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Pentru vacantarea postului de deputat al lui George Becali, care a primit ieri trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, s-au înregistrat 247 de voturi pentru.

Înaintea ședinței de plen în care s-a votat din nou vacantarea locului de deputat al lui George Becali, cazul a fost trimis spre dezbatere și la Comisia Juridică.

Săptămâna trecută, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, declara că este normală publicarea în Monitorul Oficial a vacantării locului de deputat al lui George Becali, deoarece s-a mers pe aceeași formulă ca în cazul Adrian Năstase.

Camera Deputatilor a adoptat miercurea trecută o hotărâre prin care se ia act de decizia Înaltei Curți prin care deputatul Gigi Becali a fost condamnat la închisoare cu executare și a decis, vacantarea locului său de deputat.