Când îi va trimite Ponta lui Băsescu noua propunere pentru Transporturi

Publicat: 22 08. 2013, 12:58
Actualizat: 01 11. 2016, 21:28

Premierul Victor Ponta a anunțat că îi va trimite luni dimineața președintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcția de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens, informează Mediafax.

„Vrem să avem un ministru al Transporturilor care să se ocupe direct de toate lucrurile astea”, a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecție pe centura Capitalei.

El a arătat că îi va transmite președintelui noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineața, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectua la Chișinău.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că PNL va propune un lider liberal pentru șefia Transporturilor duminică după prânz, după o discuție care va avea loc, dimineața, în Consiliul Național al PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor, el menționând că, până la expirarea mandatului interimar pe care îl asigură, PNL va face o altă propunere, care va fi prezentată președintelui Traian Băsescu.

Liberalul Ovidiu Silaghi fusese nominalizat în iulie pentru funcția de ministru al Transporturilor, post rămas vacant după demisia lui Relu Fenechiu, în urma condamnării sale, în 12 iulie, de către instanța supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.