Candidatul PNL Leon Dănăilă, împotriva căsătoriilor gay: „Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile…este de râsul lumii”

Publicat: 26 10. 2016, 16:08

„Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor”, a declarat medicul într-un testimonial al „Coaliției pentru Familie”, potrivit B1.

El a precizat că familia este „baza societății” și că fără familie, „societatea nu merge înainte!”.

„Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă.

„Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»… Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții. Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu, fiindcă Dumnezeu i-a creat pe Adam și pe Eva, cărora le-a spus: «mergeți și înmulțiți-vă și împânziți pământul». Așa că perceptele religioase pornesc de sus, de la Dumnezeu, și trebuie urmate și de către noi”, a conchis Dănăilă.