Candidatura lui Iulian Dumitrescu, ,,Baronul cu Lamborghini”, REZISTĂ. Contestația depusă de PSD Prahova, RESPINSĂ

Publicat: 29 04. 2024, 15:49
Iulian Dumitrescu, fotografiat la volanul unui Bentely Continental GT, nou-nouț, care valorează în jur de 200.000 de euro / Sursa foto: GÂNDUL

Candidatura lui Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a-şi exercita atribuţiile de preşedinte al CJ Prahova, merge mai departe. Magistrații prahoveni au respins contestația depusă de PSD Prahova, însă decizia nu este definitivă, adică se poate face contestație. 

Respinge cererea având ca obiect «contestaţie la legea electorală», formulată de petentul Partidul Social Democrat-Organizaţia Judeţeană Prahova împotriva Hotărârii nr. 42/26.04.2024 emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.31 Prahova, ca nefondată. Admite cererea de intervenţie principală formulată de intervenientul Iulian Dumitrescu în contradictoriu cu petentul Partidul Social Democrat-Organizaţia Judeţeană Prahova. Menţine Hotărârea nr. 42/26.04.2024 emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.31 Prahova. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare, este soluţia pronunţată de Tribunalul Prahova şi publicată pe portalul instanţelor de judecată.
Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a depus, săptămâna trecută, semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.
CITEȘTE ȘI:

ACUZAȚII grave după surparea din Slănic Prahova. „Iulian Dumitrescu (PNL), «Baronul Lamborghini», a distrus un oraș întreg pentru o pungă cu bani”