Cătălin Predoiu: O discuție utilă la „primire-predare” cu doamna Birchall. Urmează faza de lămurire „cu propriile simțuri”

Publicat: 06 11. 2019, 13:03

„Ieri, am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre prioritățile Ministerului Justiției. A fost o discuție utilă la „primirea-predarea” ministerului. Acum urmează faza de lămurire „cu propriile simțuri”. Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituționale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere. În paralel, am avut deja discuții telefonice cu Președintele CSM, Vicepreședintele CSM și Procurorul General interimar, transmițând, pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetățenilor și al Justiției”, a scris, pe Fcaebook, Cătălin Predoiu.

 

Ministrul Justiției a precizat că va mai avea discuții, în zilele următoare, cu compartimentele interne ale Ministerului și cu instituțiile din raza de competență a Ministerului Justiției, începând cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Agenția Națională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcția Națională de Probațiune și continuând cu toate celelalte.

Cătălin Predoiu a preluat mați ministerul Justiției de la Ana Birchall. Liberalul a mai deținut acest portofoliu în perioada 2008-2012.