Ce a învățat premierul Tudose de la „extraordinarul” Ion Iliescu: „Pentru acele timpuri, nu știu dacă România suporta un șoc foarte mare”

Publicat: 12 08. 2017, 11:32

„Fiind din 1992 în partid, am fost contemporan cu toți, am avut foarte multe de învățat și câteva surprize. A fost un om extraordinar pentru timpul acela, un om echilibrat, un om corect, un om respectat si astăzi, și în țară, și în străinătate. Poate nu a fost un om perfect. Dar pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu știu dacă România suporta un șoc foarte mare atunci. Am avut foarte multe de învățat de la el pe anumite zone, extraordinar”, a spus Mihai Tudose, într-o emisiune la Realitatea TV. 

Acesta a vorbit și despre Adrian Năstase și și-a amintit despre momentele în care a fost „mândru” de acesta: „A făcut cadou unei universități un bust al lui Nicolae Titulescu. A vorbit trei ore despre Titulescu. (…) A vorbit atât de frumos, nu că n-au plecat, nu s-au foit, n-au vorbit între ei, efectiv au fost hipnotizați. Nici noi, cei din delegație. Am observat că toată lumea avea un sentiment de regret când Adrian Năstase a terminat ce a avut de povestit. Un moment de mândrie, chiar un om extraordinar!”, a mai spus Tudose.