Ce cadou a primit Adrian Năstase de Anul Nou de la colegii din penitenciarul Jilava

Publicat: 26 02. 2013, 13:15
Actualizat: 26 02. 2013, 15:38

Fostul premier Adrian Năstase, aflat în prezent în detenție în urma condamnării din dosarul „Trofeul Calității”, a primit de Anul Nou de la o comunitate de foști consumatori de droguri din penitenciarul Jilava o felicitare cu un origami în formă de fulg de nea.

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, Năstase a publicat o imagine cu felicitarea primită de la „Comunitatea Phoenix”, „a celor care consumau droguri sau le vindeau și care acum , într-un program de cooperare cu o fundație norvegiană, încearcă să se elibereze de dependența asta”.

Sursă foto: Blogul lui Adrian Năstase

Fostul premier scrie că i-a vizitat des pe membrii acestei comunități pe care îi respectă pentru efortul lor. „Le-am vorbit despre Constituție, despre poezie, despre paradoxuri, despre masonerie, despre Păunescu, despre libertate, despre familie, despre evadarea în lectură”, a scris Năstase pe blog, în ultima zi a anului trecut.

La îndemnul fostului premier, deținuții din comunitatea Phoenix au citit și au prezentat o carte. Năstase a fost impresionat de unul dintre ei, Bogdan, care învățase recent să scrie și să citească și care a recitat poezia „De-aș avea…” de Mihai Eminescu.

„Unul dintre ei (membrii comunității Phoenix), m-a întrebat astăzi dacă

Fostul lider PSD le-a urat cititorilor săi un an nou „lipsit de supărări și de regrete” și adaugă, pentru aceștia, felicitarea „- cu un frumos origami – pe care am primit-o astăzi de la