Ce rată plătește Ioana Băsescu pentru creditul de la Nana. „Își permite, că e notar, are venituri mai mari decât majoritatea românilor”

Publicat: 06 05. 2014, 15:13
Actualizat: 07 05. 2014, 15:22
Traian Băsescu, invitat la Gândul LIVE, despre ratele fiicei sale, Ioana Băsescu

După ce comisia parlamentară care a analizat creditul luat de Ioana Băsescu pentru achiziționarea terenului din comuna Nana a stabilit că, deși este un credit legal, este unul imoral, președintele Traian Băsescu a declarat, marți, că oricum fiica sa „își permite” să plătească ratele de peste 5.000 de euro pe lună.

„Fata mea are o rată lunară de 5.000 – 6.000 de euro, poate suporta rata, e notar, are venituri mai mari decât majoritatea românilor, dar ar dori să mai reducă plățile. Banii se scot, în 15 – 20 se amortizează investiția”, a declarat Traian Băsescu, invitat la Gândul LIVE.

Prima comisie înființată de USL pentru anchetarea creditului obținut de Ioana Băsescu de la CEC Bank, în valoare de un milion de euro, a stabilit că modul în care acesta a fost obținut nu a avut un tratament preferențial.

„Acel contract a fost luat în condiții de respectare a procedurilor bancare, discuțiile politice pot duce în direcția de moralitate”, a precizat președintele comisiei senatoriale, Cosmin Nicula.

Urmăriți AICI toate declarațiile președintelui României de la Gândul LIVE