Ce va primi Adrian Năstase „în mod excepțional” la masa de Revelion de la Jilava

Publicat: 30 12. 2012, 19:53
Actualizat: 31 12. 2012, 16:36

Friptura de porc și gogoșile vor face diferența la masa de Revelion a lui Adrian Năstase din Penitenciarul Jilava la final de an. Masa festivă nu va fi servită însă seara, pentru deținuți, ci la prânz, cina dinainte de miezul nopții urmând să includă doar niște cartofi franțuzești, a explicat pentru gândul subcomisarul Cristi Micu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului.

„Ciorbă de purcel, piure cu friptură la grătar, murături asortate și gogoși la desert”. Este inventarul meniului făcut de subcomisarul Micu pentru prânzul festiv de la Jilava. „Prânzul este masa de Revelion în penitenciar, pentru că deținuții au și friptură la grătar, în mod excepțional. În alte zile nu au”, explică subcomisarul.

Pentru alte delicatese, Adrian Năstase are însă varianta pachetului de acasă, primit de Crăciun. „În luna decembrie, dacă deținuții nu au primit o sacțiune în acest sens, pot primi pachetul lunar de drept, care include 20 de litri de apă, suc, fără alcool, și încă două pachete: de Ziua Națională, de 1 Decembrie, și la una din sărbătorile religioase importante – un Pachet de Crăciun, dacă nu și l-au luat de Paște”, mai spune purtătorul de cuvânt de la Jilava.

Pentru Adrian Năstase acesta este primul sfârșit de an pe care și-l petrece în închisoare.