Cezar Preda, atac dur la Antonescu: „Și păpușa Chucky a fost concepută să fie bună, dar nu a fost”

Publicat: 06 07. 2012, 19:58
Actualizat: 07 07. 2012, 08:10

Liderul PDL, Cezar Preda, l-a atacat dur pe președintele Senatului, Crin Antonescu, comparându-l cu păpușa malefică Chucky. Totodată, pedelistul  a tras și el un semnal de alarmă asupra unui atac la democrație și a faptului că drepturile cetățenilor au fost încălcate în repetate rânduri.

„Domnule președinte al Senatului, mă așteptam ca măcar azi dacă vă duceți la Cotroceni să aveți un discurs mai cald și mai uman.  Și păpușa Chucky a fost concepută să fie bună, dar nu a fost, pentru că răutatea i-a venit pe drum, domnule Antonescu. Toți sunteți legați ombilical de același lucru, frica de justiție, de dreptate. De aceea vă grăbiți să demiteți președintele”, a declarat Preda, în plenul reunit.

Specificând că nu sunt motive suspendare a președintelui, la fel ca în 2007, Cezar Preda a adăugat că România nu ar trebui lăsată fără președinte și că cetățenii nu ar mai trebui mințiți.

„Sunt 60 de zile în care nu se întâmplă nimic bun pentru români.  Această atitudine este specifică unui om care toată viața a copiat și toată viața va minți pe toată lumea. Nu sunt motive de suspendare, să nu lăsăm țara nicio secundă fără președinte. I-ați mințit că veți schimba tot ca să fie bine pentru ei  și nu ați făcut nimic”