Cezar Preda: Parlamentari racolați vor dori să se întoarcă la PDL după locale, dar nu-i mai primim

Publicat: 24 04. 2012, 15:55
Actualizat: 24 04. 2012, 15:55

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că foarte mulți dintre parlamentarii racolați de USL în această perioadă vor dori să se întoarcă în PDL după alegerile locale, dar PDL nu va face greșeala să-i primească pentru că ei și-au arătat „caracterul și loialitatea față de partid”

„Foarte mulți dintre parlamentarii racolați în această perioadă vor dori să se întoarcă la PDL după alegerile locale, dar nu vom face greșeala să-i mai primim, pentru că știm ce avem de făcut și ei și-au arătat acum, când credeau că este greu și imposibil de câștigat, atât caracterul, cât și loialitatea față de partid”, a precizat Cezar Preda.

El a spus că PDL are o evaluare a întregii situații la nivelul țării a organizațiilor PDL.

„Referitor la plecări, vreau să spun că, astăzi, avem o evaluare a întregii situații la nivelul țării a organizațiilor PDL. PDL va obține peste 25% în alegeri, își va alege peste 1000 de primari. După alegerile locale, situația economică a României se va îmbunătăți, salariile se vor reîntregi, situația economică a Europei va arăta fără echivoc că România a făcut prima din Europa ce trebuia, iar la alegerile parlamentare din toamnă USL va obține sub 45%, iar PDL cu mult peste jumătatea procentelor acestei alianțe”, a susținut Cezar Preda.