Chirica iese la atac: Joaca politică dintre președinte și guvern se mută între viitorul guvern și parlament – VIDEO

Publicat: 10 10. 2019, 17:04

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a declarat, joi, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată că PSD deține încă majoritatea în parlament și că va încerca să obstrucționeze viitorul guvern.

„A căzut Guvernul, moțiunea de cenzură a trecut, va fi foarte greu pentru că joaca politică dintre președinte și guvern se va muta între viitorul guvern și actualul parlament. PSD deține în continuare majoritatea în parlament și probabil că va încerca o obstrucționare a guvernării, astfel încât să ducă această bătălie între alte două instituții ale statului român. E un vot corect, care era prognozabil de la data la care s-au terminat alegerile europarlamentare. E păcat că a durat atât de mult și e și o formă oarecum de recompensă pentru guvernarea Dragnea care a fost atât de dezastruoasă”, a spus, pentru Mediafax, Mihai Chirica.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi „pentru”, 4 „împotrivă”.