„Chiț, chiț, chiț, chiț!” Marian Vanghelie povestește o întâlnire cu Sebastian Ghiță

Publicat: 09 12. 2014, 22:18
Actualizat: 10 12. 2014, 03:17

Povestea lui Marian Vanghelie îl are în centrul său pe deputatul Sebastian Ghiță, locul acțiunii este sediul PSD din Ion Ionescu de la Brad, iar Ghiță arată, potrivit spuselor lui Vanghelie, cum a scăpat de anchetele procurorilor.

„Și acolo în birou făcea chiț, chiț, chiț, Ghiță către mine, și după aceea își dădea cu mâna în cap și făcea eu am fost mic, mic, mic, mic și amărât. În gândul meu ai fost mic, amărât și dus cu duhul. Totuși gândiți-vă că vorbeam cu omul care s-a dus în Dubai cu fostul candidat al meu și al PSD-ului la președinția României, cu prietenul primului ministru al României și el făcea chiț, chiț, chiț, chiț…Ce să faci, cum să faci, în ce parte să o iei, cum să le explici românilor că săracii oameni dacă ar vedea, cred că nu ar mai vrea să discute de niciun politician că s-ar gândi cu logică că mai există și în alte părți”, a fost susținut la Gândul Live Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a precizat că Ghiță a spus că s-a făcut mic din „anumite considerente pentru că nu a vrut să supere pe nimeni”.

„Spunea eu sunt mic, mic, mic, mic. Eu l-am văzut mic întotdeauna, mi-a părut bine că atunci a spus și el. Era un context cu întâmplările de la televizor. Mi-e rușine mie de rușinea mea și a lui să spun toate chestiile acestea”, a povestit Vanghelie la Gândul Live.

Într-o altă emisiune tv, Vanghelie a povestit cum premierul Ponta se comportă ca un pisoi, imitându-l cu „miau, miau, miau”.