Cine i-a luat locul premierului Grindeanu în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

Publicat: 14 01. 2017, 13:34
Actualizat: 03 10. 2018, 02:51

Călin Dobra a fost singurul consilier județean care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al CJ Timiș. Acesta a fost votat de 24 din cei 36 de consilieri județeni prezenți la ședința ordinară a CJ Timiș, care a avut loc sâmbătă.

„Vreau să le mulțumesc consilierilor județeni pentru votul de încredere acordat, să mulțumesc echipei social-democrate pentru sprijinul primit la nominalizarea în această funcție și.vreau să le mulțumesc și celor care nu m-au votat, acest vot împotrivă îmi va da mai multă putere de muncă, să demonstrez că merit această funcție și împreună cu dumneavoastră să reprezentăm județul Timiș. Vreau să îi mulțumesc prietenului meu, cel care este pe funcția de premier al României și cel care transmite astăzi un salut de prietenie și de sprijin pentru județul Timiș”, a declarat Călin Dobra, la finalul ședinței ordinare.

Călin Dobra a fost ales ca deputat în urma alegerilor din 11 decembrie 2016, ocupând prima poziție pe lista PSD Timiș. Dobra și-a dat demisia din Parlamentul României în data de 4 ianuarie și s-a întors în funcția de consilier județean. Din această poziție, Dobra a putut candida la președinția Consiliului Județean Timiș.

În locul lui Călin Dobra, în Parlamentul României va ajunge fostul senator Matei Suciu. Călin Dobra este președintele executiv al PSD Timiș, iar în mandatul 2012 – 2016, a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.