Cine i-a scris CV-ul plin de greșeli ministrului Energiei

Publicat: 04 01. 2017, 14:29
Actualizat: 05 01. 2017, 09:08

Toma Petcu susține că nu el a scris CV-ul său plin de greșeli care apare pe pagina Camerei Deputaților, ci „cei de la grup” (grupul ALDE). „Au luat un cv mult mai vechi de al meu, atunci eram propus pentru o funcție tehnică și cred că e de acum 20 ani de ani de zile, dacă vă uitați în cv-ul de mai sus, o să vedeți că am condus două companii private și am căpătat experiența necesară. El a fost completat cred că de secretara mea, acum zece ani de zile. Cei de la grup l-au pus pe site. Am aflat din presă”, a declarat Toma Petcu la audierile din Parlament.

Toma Petcu, fost președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, se recomandă o fire loială, sociabilă și „plăcută” în CV-ul său postat pe Camera Deputaților.

„Pot asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani cu exceptia celui economic”, scrie Petcu în CV-ul său, cu ortografia de rigoare.

De asemenea, la rubrica „alte competențe și aptitudini”, Petcu scrie într-o română aproximativă: „Pregătire militară și de autoapărare, dobțndite ăn cadru Școli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roșu”.

În rest, Toma Petcu se recomandă „bun coordonator, calitate dobîndită prin funcțiile deținute și bun orgnizator, calitate dobîndită prin anumite funcții administrative si politice deținute (secretar general, vicepreședinte, etc.)”.

Petcu se laudă de asemenea în CV-ul său cu aptitudinea de a folosi programul Acrobat Reader, acesta fiind un simplu software de citire a documentelor PDF.