Ciolacu: „Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban, ci doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcții”

Publicat: 24 08. 2020, 15:40
Actualizat: 24 08. 2020, 15:50

„Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban. Doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcții, sunt importante!”, susține liderul PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul, care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii, găseşte în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moţiunea de cenzură. Pentru Guvernul PNL începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituţiile de învăţământ. Semafoare, declaraţii greşite pentru părinţi, ‘PEPSIglas’… De aceea, doar Fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare şi nu bugetul autorităţilor locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea şcolilor”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Pentru Guvernul PNL sunt importante doar negocierile pe sub masă

„Pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcții, sunt importante! Fără scrupule, banii românilor sunt aruncați în stânga și-n dreapta, doar doar PNL rămâne la guvernare! Le dau o veste proastă! NU vor reuși! Vor pleca acasă! De îndată!”, mai spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu susține că moțiunea de cenzură va fi votată înainte de 27 septembrie

PSD nu are suficiente voturi de a trece această moţiune de cenzură şi purtăm discuţii şi negocieri cu alţi lideri cu reprezentare parlamentară. Şi în continuare purtăm aceste discuţii – asta înseamnă jocul politic şi democratic. Săptămâna viitoare vom veni cu decizia cu privire la dată. Sunt foarte sigur că moţiunea va trece, dar trebuie să discutăm toate detaliile cu partenerii noştri”, a afirmat Ciolacu la sediul central al PSD, citat de Agerpres.