Ciolacu: După 32 de ani, bănățean așa cum e Grindeanu a reușit să deblocheze autostrada Moldovei. Iași va avea legătură și ieșire la două autostrăzi

Publicat: 09 03. 2024, 16:31
Actualizat: 09 03. 2024, 16:47

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat la Iași că județul este primul care va avea ieșire la două autostrăzi, respectiv A7 și A8 și a ținut să precizeze că autostrada A7, cunoscută autostrada Moldovei, va fi gata mai devreme. 

După 32 de ani, bănățean așa cum e Sorin Grindeanu a reușit să deblocheze autostrada Moldovei. Se face autostrada Moldovei, municipiul Iași este primul și va fi singurul care va avea legătură și ieșire la două autostrăzi. În municipiul Iași s-a terminat aeroportul. În municipiul Iași după 15 ani s-a semnat și pe 19 aprilie am înțeles de la constructor o să se bage buldozerul pentru primul spital regional din România.

 

Întrebat ulterior de un jurnalist în cadrul unei conferințe de presă, în cât timp se va putea circula pe cele două austrăzi, Marcel Ciolacu a răspuns:

Sorin Grindeanu este de doi ani ministru al transporturilor. Nu era începută nicio autostradă în Moldova de 32 de ani. De 7 luni eu sunt prim-ministru, cred că am fost împreună cu domnul Grindeanu în aproape toată țara din Craiova și pe centura A0, toată România e într-un șantier cum nu a fost niciodată în 32 de ani. Știu exact contractele pe care pot să vi le spun este că autostrada Moldovei se va finaliza mai devreme decât este prevăzut în contract. Sunt prim-ministrul României, nu sunt funcționar la CNAIR, când și de ce și cum s-a blocat.

CITEȘTE ȘI:

Ciolacu răspunde Opoziției în cazul Roșia Montană/ ,,Ce, eu joc la Bursă? Chiar nu le e rușine?”