Ciolacu l-a ras pe „frizerul” lui Ciucă de la Noroc. Cristian Pascu a fost revocat de premier

Publicat: 03 04. 2024, 22:08
Actualizat: 04 04. 2024, 00:20
Cristian Pascu (s) și premierul Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a semnat revocarea din funcție a lui Cristian Pascu, un cunoscut  hairstylist, numit de curând vicepreședinte la Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Pascu a fost perceput ca „nepot PNL” acceptat de Ciucă, un personaj controversat numit în frontul acestei instituții doar pe criterii politice.

G4Media a relatat în exclusivitate că Pascu nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc. Potrivit CV-ului său, el are o diplomă de coafor și a terminat facultatea de drept Hyperion (particulară) la vârsta de 32 de ani. În ciuda lipsei de experiență, Pascu a fost numit în funcția de vicepreședinte la propunerea Ministerului Finanțelor.

La rândul său Boloș susține că nu poate citi toate CV-urile.

PNL a avut inițial un alt candidat pentru funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), dar guvernul a respins nominalizarea și astfel a ajuns Cristi Pascu în funcție. În urma dezvăluirii G4Media, premierul Ciolacu a semnat revocarea lui Pascu din conducerea ONJN, spun sursele G4Media.


Citiți și:

Nicolae Ciucă comentează numirea hair-stylistului Cristi Pascu la șefia Oficiului pentru Jocurile de Noroc: „Are experiență în domeniul afacerilor”

Șapte coafuri pe care ți le poți face singură. Sfaturile lui Cristi Pascu