VIDEO | Ciolacu: Liviu Dragnea nu e prost şi nu vrea să devină un instrument al lui Iohannis pentru un presupus scandal

Publicat: 20 07. 2021, 00:04
Actualizat: 20 07. 2021, 10:48

This browser does not support the video element.

Șeful PSD, Marcel Ciolacu a declarat luni seară că nu nu îi este frică de Liviu Dragnea în libertate și de asemenea acesta nu mai poate face parte din partid de vreme ce a fost condamnat. El a mai menționat că Dragnea nu este atât de naiv încât să devină marionetă lui Iohannis pentru a face scandaluri contra PSD.

„Nu îmi e frică de Dragnea că e în libertate. Eu mă bucur că s-a luat o decizie corectă. Trebuie să se uită şi la fapte. Îmi pare foarte rău de ce a trăit domnul Dragnea din perspectiva umană. În momentul în care eşti condamnat la puşcărie nu mai poţi stă în partid. Nu facem condamnări pe viaţă”, afirmat Ciolacu la România TV.

Totodată Ciolacu a afirmat că nu va refuză o întrevedere cu Dragnea, dacă acesta va solicită acest lucru.

„Dacă îmi va spune să avem o întâlnire, categoric voi acceptă o întrevedere. Vreau să fiu foarte clar, suntem vremelnici în această poziţie de şefi la PSD”, a declarat șeful PSD.

Liderul PSD, a menționat că Dragnea are destulă inteligență pentru a nu se lasă folosit drept un „instrument al lui Iohannis”, care să destabilizeze structura Partidului Social Democrat.

„Eu nu cred că dommul Liviu Dragnea îşi doreşte un scandal fals în PSD. Eu nu cred că Dragnea vrea să acopere incompetenţa acestei guvernări de acum, pentru un scandal PSD. Liviu Dragnea că şi Marcel Ciolacu suntem plini de defecte. Liviu Dragnea nu e prost şi nu vrea să devină un instrument al lui Iohannis pentru un presupus scandal. Cred că așa cum sunt acum, un lider politic, nu cred că e treaba mea să comentez”, a subliniat Ciolacu.