VIDEO | Ciolacu: Nu înțeleg acuzele despre blatul făcut cu PSD cu liberalii. PNL are toată puterea în statul român

Publicat: 09 09. 2021, 21:47
Actualizat: 09 09. 2021, 23:42

This browser does not support the video element.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară la B1 TV, că nu înțelege de ce cei de la USR PLUS acuză PSD-ul că au făcut un blat cu PNL pe tema moțiunii de cenzură. El a afirmat că PNL are în acest moment toată puterea în România și nu ar avea nevoie de o susținere din partea social-democraților. Liderul PSD îi acuză pe cei de la USR PLUS că au provocat această „mascaradă politică”, deși ne confruntăm deja cu o pandemie și o criză economică.

„Nu înțeleg acuzele despre blatul făcut cu PSD. Au toată puterea în statul român, nu le lipsește absolut nimic. Celor de la USR le-a lipsit niște procurori de secție, nu le-a ieșit până la capăt. Au toate funcțiile din statul român. PSD este în opoziție. A început această mascaradă, avem o criză economică și avem o criză sanitară, evidente amândouă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD consideră nejustificată atitudinea premierului Cîțu de a contesta la Curtea Constituțională moțiunea de cenzură și totodată consideră că tot ce se întâmplă în acest moment în coaliția de guvernare este un circ de care România nu are nevoie.

„Eu am contestat când a avenit Orban cu bugetul la CCR. Avem șeful PNL, președintele Camerei, prim-ministrul, domnul Cîțu, PNL. Prim-ministrul contestă conflict constituțional pe moțiunea făcută de Orban de la Cameră. El a contestat Parlamentul. Circul pe care îl vedem care nu ar trebui să se întâmple. Dorim să facem un pas înainte nu să ne întoarcem mereu”, a afirmat Marcel Ciolacu.