Cioloș, apel către alegători să iasă la vot: Vor avea legitimitatea să vadă dacă mandatul dat e pus în aplicare

Publicat: 11 12. 2016, 13:54

„Cel mai important este să iasă cât mai multă lume la vot. Asta e important pentru ca rezultatul pe care îl vom avea diseară să fie cât mai reprezentativ. Asta e ziua în care alegătorii pot să transmită celor care vor conduce România cele mai importante mesaje pentru următorii patru ani. Într-o democrație participativă e importantă consultarea și pe parcursul guvernării, dar e important că cei care dau mandat și apoi vor avea toată legitimitatea să urmărească că mandatul e pus în aplicare”, a declarat Dacian Cioloș la ieșirea din secția de votare.

Cioloș a subliniat faptul că nu trebuie să desconsiderăm dreptul de a ne alege reprezentanții, care a fost câștigat cu greu în istoria României și a transmis că avem cu toții datoria să încercăm să facem ca lucrurile să meargă bine în țară.

„Cred că avem cu toții datoria să încercăm să facem ca lucrurile să meargă bine în țară înainte de a ne gândi la altceva dacă ne dorim ca lucrurile să meargă mai bine. Asta e speranța mea și în această idee am votat și astăzi”, a mai spus Cioloș.