Cioloș pierde un membru important din Platforma România 100: Lansarea unui partid nou mi se pare o greșeală

Publicat: 04 04. 2018, 09:50

„Dragi prieteni și foști colegi, sunt unul dintre inițiatorii Platformei Romania 100, însă după ultimele evoluții anunț public că mă retrag din echipa Romania 100. Încă de la începutul acestei inițiative am susținut că foștii colegi de guvernare care doresc să continue proiectele începute trebuie să intre în politică alaturi de Partidul Național Liberal”, a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionel Dancă a argumentat că PNL a arătat că este partidul care poate face opoziție și poate învinge PSD, luptându-se cu măsurile controversate pe care coaliția de guvernare a încercat să le ia, dar și că formațiunea a pus punct blaturilor cu PSD, la orice nivel, și urmează o politică fermă, în sprijinul statului de drept și al mediului de afaceri. 

„Doar PNL poate oferi o alternativă la guvernarea PSD – ALDE. Asta e ceea ce am susținut întotdeauna în cadrul Platformei Romania 100, iar lansarea unui partid nou pe baza acestei platforme mi se pare o greșeală. Din acest motiv mă retrag din echipa România 100 însă îi invit în continuare pe foștii mei colegi, așa cum am făcut-o deja de mai multe ori, să se alăture Partidului Național Liberal, singurul partid care poate oferi românilor o alternativă liberală de guvernare democratică și responsabilă”, a concluzionat acesta.