Coaliția PSD-PNL decide ce nume vor fi testate în sondajele pentru Primăria Capitalei

Publicat: 04 03. 2024, 09:04
Actualizat: 04 03. 2024, 12:22

Coaliția PSD-PNL va decide zilele acestea ce nume va pune pe listele sondajelor pentru primăria Capitalei. Sunt cunoscute sigur numele Gabrielei Firea și Sebastian Burduja, însă potrivit surselor noastre vor fi trei nume de la PSD și alte trei de la PNL. Tot în cursul zilei, coaliția va discuta și despre cum arată lista pentru europarlamentare, cine se află în frunte și cum se împart locurile. 

Din sursele noastre vor fi făcute mai multe sondaje în paralel.

UPDATE, ORA 12.20: Din sursele noastre, ședința Coaliției care ar fi urmat să aibă luni a fost mutată din cauza pregătirilor congresului PPE.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Liberalii au avut duminică seară o ședință online în care s-a discutat despre cine va fi șef la filialele de Vrancea și de Botoșani.

Tot aseară, în cadrul reuniunii a fost validată data pentru alegerile prezidențiale – este vorba despre 15 și 29 septembrie, o dată care a fost stabilită în ședința coaliției pentru primul și al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

În ședința coaliției de luni se discută și despre lista pentru alegerile europarlamentare, mai ales că trebuie să se stabilească cine va deschide această listă și cum vor fi împărțite locurile între PNL și PSD.

CITEȘTE ȘI

SURSE. Datele alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare au fost stabilite în ședința PNL

Marcel Ciolacu, la Congresul PES: Când spunem că nimeni nu mai trebuie lăsat în urmă, trebuie să și trecem la fapte

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Cine sunt protagoniștii campaniei în UE

PNL și PSD, sondaje separate pentru CANDIDATUL la PMB / Nicolae Ciucă: Partidele politice să caute în afară oameni de succes, pentru primenire