CONGRES PSD. Serghei Stanișev, președintele socialiștilor europeni: Conservatorii și cei de dreapta sunt dispuși să falsifice alegerile și să manipuleze rezultatele

Publicat: 20 04. 2013, 11:42
Actualizat: 29 07. 2014, 18:25

Președintele Partidului Socialiștilor Europeni (PES), Serghei Stanișev, le-a spus delegaților prezenți la Congresul PSD că nu doar în România, ci peste tot în Europa, conservatorii și cei de dreapta sunt „dispuși să falsifice alegerile și să manipuleze rezultatele”.

„A fost greu pentru dumneavoastră în timp ce președintele Băsescu domina și controla țara”, le-a transmis Stanișev social-democraților români.

El i-a lăudat pe cei din PSD că au început să producă o schimbare în România.

„Trebuie să știți că peste tot în Europa conservatorii și aripa dreapta urmează această politică a controlului și a monopolului. Este vorba de același tip de indivizi, care sunt dispuși să falsifice alegerile și să manipuleze rezultatele, care își clădesc puterea pe frică, care vor să controleze până și viețile private ale tuturor”, a spus liderul PES.

La final, Stanișev a adăugat că Europa trebuie luată din „mâna birocraților de la Bruxelles și din mâinile conservatorilor naționaliști”.