CONGRES PSD. Vanghelie: „Trăim într-o nebuloasă, nu mai spun cuvântul mangleală că este urât”

Publicat: 19 04. 2013, 20:50
Actualizat: 29 07. 2014, 23:41

Vicepreședintele PSD, Marian Vanghelie, a spus de la tribuna Congresului că se află într-un proces de reevaluare împreună cu președintele partidului Victor Ponta.

„Acum suntem în reevaluare, dânsul mă reevaluază pe mine și eu îl reevaluez pe dânsul. La momentul de astăzi Victor ești corect, nu am nevoie să mă pun bine cu nimeni”, a explicat Vanghelie relația pe care o are cu Victor Ponta.

El a explicat că i-au trebuit douăzeci de ani pentru a înțelege că nu trebuia să se certe cu Adrian Năstase și Ion Iliescu.

„Mi-au trebuit 20 de ani de experiență în acest partid ca să îi spun lui Ion Iliescu >. Mi-au trebuit 20 de ani să îmi pară rău că m-am certat cu Adrian Năstase. Nu ai dreptate când ai dreptate, ci ai dreptate când ai greutate”, și-a povestit experiența politică primarul Sectorului 5.

El le-a spus pesediștilor că trebuie să spună tuturor că Adrian Năstase a fost condamnat pe nedrept, aducându-l ca martor pentru aceasta pe președintele Băsescu care a declarat că fostul premier a fost condamnat pentru o „găinărie”.

„Trăim într-o nebuloasă”, a fost verdictul lui Vanghelie care s-a ferit să mai folosească cuvântul „mangleană deoarece este urât”.