Contre pe viitorul mandat de premier. Unde l-ar trimite Ponta pe „sinistrul și dubiosul” Lăzăroiu

Publicat: 12 11. 2012, 15:18
Actualizat: 19 03. 2015, 08:09

În replică la pronosticul că Traian Băsescu nu-l va mai numi a doua oară premier, lansat de Sebastian Lăzăroiu luni, la gândul LIVE, Victor Ponta a sugerat că l-ar trimite pe consilierul președintelui la psihiatru. „Dânsul are nevoie întotdeauna de un specialist, pentru problemele domniei sale. El nu face observații, el bagă strâmbe. E o diferență”, a comentat premierul, la RTV.

Ponta a explicat și ce l-a enervat azi: un comentariu pe Facebook al lui Lăzăroiu care identifica în PSD „miros de cadavru”. „În PSD sunt mulți care își doresc funcția de premier, cu atât mai mult cu cât se simte miros de cadavru”, a fost mesajul postat de consilierul lui Băsescu.

În replică, primul-ministru a admis că nici el nu își alege consilierii cât să fie pe placul președintelui, dar a adăugat că nu și-ar fi luat în staff „două personaje sinistre și dubioase”, referendu-se la Sebastian Lăzăroiu și Daniel Funeriu. „Le consider două personaje sinistre și dubioase. Nu mi-aș fi luat un consilier care spune că miroase a cadavru. Poate unde lucrează el acolo, când am văzut m-am gândit că lucrează într-un mediu toxic”, a comentat Ponta concluzionând că Lăzăroiu ar avea „probleme psihiatrice”.