Corlățean: Miniștri PNL aflați în funcții importante au fost forțați să demisioneze

Publicat: 12 02. 2014, 12:07
Actualizat: 29 03. 2019, 15:27

„După demisia lui Radu Stroe s-a ajuns – nu e responsabilitatea PSD – ca unii dintre miniștrii liberali aflați în funcții importante, portofolii extrem de grele – Finanțe, viceprim-ministru și Economie – să fie forțați să își dea demisiile. Alterează din echilibrul în Guvern, modul în care funcționăm”, a spus Titus Corlățean la Digi24.

Corlățean a mai declarat că a fost vorba despre o decizie politică și că miniștrii demisionari nu au avut niciun moment dorința de a-și părăsi funcțiile.

„Sunt deranjat de faptul că nu există continuitate în funcționarea structurilor guvernamentale. Nu știu cu cine pot să lucrez în tandem pe subiecte ce vizează interesul României”, a spus ministrul de Externe.

Titus Corlățean se arată deranjat și de așteptările pe care le are liderul PNL le are de la Kluas Iohannis: „Antonescu ne-a spus public ce așteptări are de la Iohannis: să facă mai multă ordine în Guvern și în țară. Nu înțeleg ca ministru și nu pot accepta ca și formulă ca Iohannis să facă ordine în Guvern. Cred că a fost o vorbă nechibzuită”.