Corneliu Vadim Tudor, înlăturat de la conducerea PRM

Publicat: 16 06. 2013, 00:05
Actualizat: 18 05. 2015, 18:01

Corneliu Vadim Tudor a fost înlăturat din funcția de președinte al Partidului România Mare, în urma unui vot din cadrul ședinței extraordinare a PRM desfășurate astăzi la Palatul Parlamentului.

Vadim Tudor a spus că nu poate fi exclus din partid deoarece este membru fondator , iar marca PRM este înscrisă la OSIM pe numele său. Mai mult, europarlamentarul îi acuză pe social-democrații Viorel Hrebenciuc și Codrin Ștefănescu că se află în spatele deciziei luată la Palatul Parlamentului.

Potrivit lui Vadim Tudor Viorel Hrebenciuc ar fi plătit aproximativ două milioane de euro pentru a prelua PRM, iar intermediarul acestei operațiuni a fost Codrin Ștefănescu.

În replică, Ștefănescu a infirmat informațiile lui Vadim Tudor, spunând că Hrebenciuc nu ar da bani pentru a prelua PRM, care a ajuns un „partiduleț”.

Corneliu Vadim Tudor a contestat legimitatea votului de la Palatul Parlamentului, afirmând că în locul președintelui PRM Botoșani a votat șoferul acestuia. Gheorghe Funar, prezent la eveniment, a declarat că schimbarea lui Vadim Tudor din fruntea partidului nu se poate face decât în cadrul unui Congres extraordinar.

Report de 9 milioane de euro la LOTO 6/49. Noi extrageri LOTO, astăzi de la ora 19:00