GÂNDUL LIVE. Cosette Chichirău condamnă agresarea în Parlament a unui coleg de la USR de către senatoarea Diana Șoșoacă: „Violența fizică nu este ok” (VIDEO)

Publicat: 30 06. 2021, 21:01
Actualizat: 01 07. 2021, 17:18

This browser does not support the video element.

Deputatul USR Cosette Chichirău a comentat miercuri seară, la GÂNDUL LIVE, agresarea fizică a unui coleg al său de către senatoarea Diana Șoșoacă. „Violența fizică nu este ok”, a spus aceasta.

„Ceea ce s-a întâmplat acum, recent, este că doamna Șoșoacă l-a prins, practic, de față și de nas și l-a strâns pe colegul meu Sergiu Vlad, care chestorul Senatului și care dorea să pună ordine în situația creată de doamna Șoșoacă în Parlament. E ok să faci așa zis circ, avem libertate de exprimare în România, nu este plăcut, dar să zicem ca e în limitele legii, pe când violența fizică nu este în limitele civilizației, democrației și ale legii”, a precizat Cosette Chichirău la GÂNDUL LIVE.

Ea a adăugat că Diana Șoșoacă a întrecut o limită și speră să nu mai repete vreodată acest gest.

„Eu cred că această problemă nu se rezolvă, în special, prin regulamnete sau prin legi, trebuie să înțelegem să respectăm anumite limite ale civilizației și democrației. Însă, chiar și acum, avem prevederi în regulament pentru care parlamentarii pot fi suspendați de la activitățile lor normale, pentru 30, 60 de zile, cred că maximul e de 3 luni. Și atunci, am putea să aplicăm acele prevederi, asta e o pedeapsă suficientă, în opinia mea, și ar trebui să o aplicăm doamnei Șosoacă, pentru că – repet – violența fizică este inacceptabilă în orice condiții.

VEZI EDIȚIA INTEGRALĂ GÂNDUL LIVE DE MIERCURI, 30 IUNIE 2021:

CITEȘTE ȘI: