CTP, ironic la adresa Gabrielei Firea: „A fost lovită pur și simplu în creierul mic de această știre”

Publicat: 29 02. 2020, 13:16
Actualizat: 29 02. 2020, 13:17
CTP critică decizia CCR privind amenzile: „Mesajul e... sunteți proști că ați respectat legea, trebuia să fiți șmecheri”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat reacția Gabrielei Firea după ce Ludovic Orban a anunțat că PNL îl va susține pe Nicușor Dan în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Jurnalistul susține că de la George W.Bush „nu a mai văzut un politician atât de lovit în freză de o știre”.

„Să știți că de la George W. Bush nu am mai văzut un politician atât de lovit în freză de o știre. W. Bush, vă aduceți aminte, când a venit cineva și i-a spus, era la o școală, și i-a spus de atacul de la World Trade Center, când a intrat avionul în clădire. Nu știa ce să facă, se uita în stânga, se uita în dreapta, nu a luat nicio măsură… Se uita, a mai vorbit cu copiii, a mai râs, nu știa ce să facă.

Doamna Firea, acum, la fel. A fost lovită pur și simplu în creierul mic de această știre, pentru că tot ce a debitat este ceea ce se numește în limba germană „rattenkönig” – „Regele șobolan”, care în argou înseamnă ceea ce în limba engleză se spune „Rat fuck” – traducearea… mă rog. Adică, în argou german asta înseamnă o înșiruire de prostii, una atrâgând-o pe cealaltă. Un fel de „din lac în puț”, în cascadă”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri, la Digi 24.