Cum au petrecut pedeliștii la 20 de ani. Ce nu s-a văzut la televizor. VIDEO

Publicat: 26 05. 2013, 20:20
Actualizat: 11 07. 2016, 19:14

Cu Emil Boc la Cluj și „reformiștii” războindu-se pe bloguri cu actuala conducere a PDL, democrat-liberalii „aripa Blaga” au pus de petrecere în Modrogan. În deschidere – Vasile Blaga care la 20 de ani de Partid Democrat cu sau fără Liberal le-a transmis pedeliștilor care își caută altă cale că singurul rezultat va fi „praful și pulberea”. N-a fost nici praf, nici pulbere, ci o o furtună pornită din senin. „Vine codul portocaliu”,  comenta Marcel Hoară de pe margine, înainte ca lumea să dea buluc la umbrelele portocalii, câteva sute împărțite în grabă. Cine n-a prins s-a înghesuit sub corturile în care democrat-liberalii din țară împărțeau produse tradiționale zonei. N-au lipsit micii, fripturile, peștele, scoicile și nici berea sau palinca.

Prin fumul grătarelor și-a făcut apariția și Elena Udrea care a făcut o sesiune foto și și-a găsit un respiro pentru a comenta despre ce succes va avea Mișcarea Populară .

Chiar dacă turna cu găleata, câteva doamne pedeliste au încins o horă și l-au luat la dans pe președintele PDL, Vasile Blaga.

Nici tineretul nu s-a lăsat mai prejos, câțiva temerari dezlănțuindu-se pe melodia „Eu vara nu dorm” pe care USL a făcut-o anul trecut imn de campanie antiBăsescu.

Petrecerea a continuat până spre ora 20.00, ploaia nedescurajându-i pe împătimiții petrecerii celor 20 de ani de PDL.