Cum îl vede acum liderul PNL pe premier: „neodemagog de un gust foarte îndoielnic”, „omnivor”

Publicat: 09 04. 2014, 01:12
Actualizat: 03 10. 2015, 03:48

Liderul PNL a afirmat la Gândul Live că, dacă președintele PSD, premierul Victor Ponta, s-ar retrage din viața politică ar lăsa în urmă „o amprentă” cu lucruri tipice Ponta, printre care „neodemagogia de un gust foarte îndoielnic” și faptul că a fost un politician „omnivor”.

El a adăugat că în cazul lui Victor Ponta a observat o deformare a retoricii acestuia într-un mod demagogic.

„Dacă domnul s-ar retrage, dacă ar intenționa vreodată serios să se retragă putea să o facă. Lasă, în scurtă vreme, în urma sa o amprentă. Avem lucruri tipice Ponta. Un tip de demagogie. Demagogia este un ingredient care din păcate, aici sper să greșesc – dar trebuie să o spun – e un ingredient care se găsește în rețeta oricărui politician și oricărui partid politic. E ca sarea, unii mănâncă mai sărat, alții mănâncă foarte puțin sărat, dar un praf așa, e la toți”, a afirmat Antonescu, precizând că nu exclude demagogia nici în cazul său personal.

„La domnul Ponta anume, e un tip de neodemagogie de un gust foarte îndoielnic”, a completat președintele PNL.

Totodată, el a afirmat că Victor Ponta este, din punct de vedere politic, „destul de omnivor”, în sensul că se poate înțelege cu oricine și poate face pace cu cei cu care a avut un război.