Cum răspunde Gheorghe Falcă atunci când e întrebat despre plecarea la Mișcarea Populară

Publicat: 01 02. 2014, 14:51
Actualizat: 29 07. 2014, 18:57

Democrat-liberalul Gheorghe Falcă  este interesat de Mișcarea Populară. Prezent la Brașov, la ședința Colegiului Director al PDL, primarul Aradului a evitat să ofere un răspuns tranșant când a fost întrebat dacă va părăsi PDL-ul pentru partidul lui Traian Băsescu. „S-ar putea să fiu în Fundația Mișcarea Populară”, a declarat Falcă pentru gândul, accentuând că vorbește despre fundație și nu despre partid.

Gheorghe Falcă a făcut această precizare de teama de a nu-și pierde mandatul de primar al Aradului. Potrivit  statutului aleșilor locali, un primar își pierde mandatul dacă părăsește partidul pe listele căruia a fost ales.

Sâmbătă, la Brașov are loc ședința Colegiului Director lărgit al PDL, care are ca teme anunțate strategia partidului pentru alegerile europarlamentare și agenda parlamentară pentru următoarea sesiune. Tot sâmbătă va avea loc și ședinta Biroului Permanent Național al PDL, la care fusese invitată și Elena Udrea, pentru a explica declarațiile sale publice privind deciziile conducerii PDL.