Dan Voiculescu despre o nouă suspendare a lui Băsescu: „Votăm cu două mâini!”

Publicat: 29 07. 2013, 23:42
Actualizat: 31 07. 2014, 14:04

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, se gândește la o a treia suspendare a lui Traian Băsescu. Deși admite că deocamdată nu este în cărți această variantă, lui Voiculescu nu îi displace ideea unei noi suspendări a șefului statului.

„Dacă ar depinde de mine aș face-o mâine. Sunt convins că PC ar vota dacă se poate și la două mâini, dar nu are o majoritate în Parlament. Dacă și PNL va fi de acord și dacă împreună vom convinge și PSD, împreună o vom face.Cu dragă inimă aș iniția”, a declarat fondatorul PC, la un post tv.

Mai mult, o altă variantă pe are o ia în cacul Dan Voiculescu este și validarea referendumului din 29 iulie 2012, după publicarea rezultatelor oficiale ale recensământului.

„Trebuie să ne consultăm și noi cu corpul de avocați să vedem în ce măsură poate fi validat referendum pe baza datelor de acum. Datele românilor din străinătate nu sunt centralizate, le centralizăm și pe ele. Eu cred că a început o campanie furibundă în momentul în care cifrele oficiale, corecte, au fost date publicității”, a mai spus Voiculescu.