Dan Voiculescu, la procesul poporului telespectator: „A băgat mâna în buzunar, a furat?”

Publicat: 14 08. 2014, 16:54
Actualizat: 28 09. 2018, 18:26

This browser does not support the video element.

Telespectatorii Antenelor, care au venit la protestul de lângă Palatul Cotroceni, cred că Dan Voiculescu a fost condamnat nevinovat din cauza lui Traian Băsescu, care „are boală pe el”.

„Nevinovat, nevinovat, a căutat Băsescu să-l bage în pușcărie”, se grăbește să răspundă bătrânelul venit la protest pentru că are și el o nepoată care lucrează în televiziune.

Companionul său de interviu o rostește popular.

„Păi da, că are boală pe el. Păi de când are boală pe el, hehe”, elucidează misterul condamnării politice a lui Dan Voiculescu.

Unii care nu vor să se pronunțe rapid, cer reanalizarea dosarului și a probelor. Desele emisiuni de la televizor în care se vorbește despre dosarul Telepatia în cazul lui Voiculescu își arată efectele în stradă.

„Mi se pare inamiginabil ca un procuror să spună că s-a influențat telepatic”, repetă mesajele de la televizor un cetățean cu barbă.

„Dacă dumneavoastră cumpărați un teren și-l vindeți mai multe ce e rău în asta, pentru ce, a băgat mâna în buzunar, a furat?”, îl apără un alt protestatar pe Dan Voiculescu.

Arestările din ultima perioadă sunt privite cu suspiciune, ca parte „a mafiei lui Băsescu”.

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, procurorii susținând că prejudiciul în acest dosar este de 60 de milioane de euro.