Dăncilă aruncă bomba: Pe cine vrea premierul la conducerea Camerei Deputaților

Publicat: 28 05. 2019, 17:38

„Vom discuta.Vom vedea ce soluții găsim astfel încât la președinția Camerei Deputaților să avem un social-democrat, respectiv Marcel Ciolacu”, a precizat Viorica Dăncilă.

Biroul Permanent Național al Camerei Deputaților a stabilit, marți, ca noul președinte interimar al Camerei Deputaților pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui președinte definitiv să fie Carmen Mihălcescu, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, secretar al BPN.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PSD-ALDE vor avea o propunere comună pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Șefia Camerei era deținută de Liviu Dragnea, cel care a fost încarcerat, luni seară, la Penitenciarul Rahova în urma condamnării definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.