Dăncilă avertizează: Cei care cred că pot șantaja PSD, îi sfătuiesc să se uite în propria ogradă

Publicat: 30 08. 2019, 13:28

„Puterea se câștigă, puterea nu se cedează. Iar celor care cred că pot șantaja Partidul Social democrat, celor care vin cu sfaturi care cred ei că sunt bune pentru PSD, îi sfătuiesc să se uite în propria ogradă”, a declarat liderul PSD Viorica Dăncilă la Școala de vară a femeilor social-democrate, vineri, la Constanța.

Prim-ministrul a mai spus că PSD a obținut un scor slab la ultimele alegeri pentru că partidul a neglijat dialogul cu cetățenii.

„Știm că e vom duce la fiecare cetățean, ne vom duce în fiecare comuniate, ne vom duce în fiecare sat și comună și vom vobi cu toți oamenii. Pentru că dacă am avut un scor slab, este pentru că am uitat sau am neglijat acest dialog cu oamenii. Am mers mult pe proiecte și s-au făcut multe proiecte de investiții în România, dar poate preocupați de atâtea proiecte, am uitat să păstrăm dialogul cu oamenii, și să le spunem că aceste proiecte le facem pentru ei, că le facem pentru dezvoltarea comunităților”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a afirmat că într-adevăr, guvernarea nu a fost perfectă.

„Nu suntem un Guvern perfect, dar am luat măsuri pentru oameni, să construim pentru toți cetățenii. România nu mai are nevoie de experiențe, de oameni care construiesc și alții care dărâmă. Vom vedea cei care merg în sens bun și cei care merg în sens rău”, a declarat aceasta.