Dăncilă, despre contestarea Congresului de către Dragnea:Toți bărbații din România și-au găsit ținta

Publicat: 30 08. 2019, 08:29

Întrebată despre contestația depusă de Liviu Dragnea și care vizează deciziile luate la Congresul la care Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte PSD, Dăcnilă a spus că „toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă”.

„Nu știu încă de această acțiune pe care a întreprins-o dumnealui (Liviu Dragnea – n.r.) dar m-am obișnuit. Am văzut că toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă. Toți vor să se lupte cu premierul României. Nu mai au nimic de împărțit între ei, toți vor ca premierul României să plece de la palatul Victoria, să nu mai fie președinte de partid. Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe și să demonstrez că greșesc”, a răspuns premierul Dăncilă.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a depus, la începutul lunii august, la Tribunalul București, o contestație care vizează deciziile luate la Congresul din 29 iulie, în urma căruia Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al PSD. Contestația a fost respinsă.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.