Dăncilă: Luni voi fi președintele României. Iohannis are foarte multe dosare

Publicat: 20 11. 2019, 12:07

Întrebată dacă în cazul în care luni nu va fi președintele României își va da demisia de la șefia PSD, Dăncilă a răspuns că luni va fi președintele României.

„Am intrat în turul 2 și acum șansele sunt foarte mari să câștigăm alegerile prezidențiale. Eu cred că putem câștiga alegerile prezidențiale”, a mai declarat Dăncilă.

În cadrul dezbaterii, Dpncilă a mai declarat și faptul că Iohannis are foarte multe doasre penale:  „Am văzut foarte multe dosare, eu știu că a pierdut o casă, acolo se vorbește de uz de fals. Trebuie să explice de ce s-a judecat cu cei doi bătrâni, mie mi-au părut disperați acei oameni. Sunt foarte multe dosare, nu le acum la îndemnă, a declarat fostul premier”

„Am văzut foarte multe dosare, eu știu că a pierdut o casă, acolo se vorbește de uz de fals. Trebuie să explice de ce s-a judecat cu cei doi bătrâni, mie mi-au părut disperați acei oameni. Sunt foarte multe dosare, nu le acum la îndemnă.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, chestionată care ar fi, ipotetic, ultima întrebare pusă președintelui Klaus Iohannis în cadrul unei dezbateri, că l-ar întreba pe acesta dacă-i iubește pe români.

„Domnule Iohannis, îi iubiți pe români? Gândiți și acționați românește? Acestea ar fi întrebările mele. Pentru că, atunci când spui că-i iubești pe români, trebuie să-i iubești pe toți românii și te raportezi la toți, ceea ce Klaus Iohannis nu face”, a declarat Viorica Dăncilă, chestionată de reporterul MEDIAFAX care ar fi, ipotetic, ultima întrebare pusă președintelui Klaus Iohannis în cazul în care acesta ar fi acceptat o dezbatere.

Liderul PSD a avut și un mesaj pentru liberali.

„Le-aș transmite un mesaj celor din Partidul Național Liberal. Dacă se regăsesc în mesajele transmise de Klaus Iohannis, dacă ei consideră că atunci când cineva îți este contracandidat trebuie amențat cu cătușele, dacă ei cred că atunci când ai un europarlamentar din alt partid politic trebuie să-l ameninți că va fi vizitat de procurori. Eu cred că foarte mulți din Partidul Național Liberal, dintre cei care au votat în primul tur cu Klaus Iohannis nu se regăsesc acum în discursul lui Klaus Iohannis”, a conchis Viorica Dăncilă.