Dăncilă se gândește să meargă la dezbaterea lui Iohannis: Îi văd așa de speriați. E ceva care cred că nu a fost întâlnit în România de la Revoluție încoace

Publicat: 19 11. 2019, 14:53

Dăncilă susține că Iohannis este un candidat care fuge de celalt candidat.

„Nu este un candidat care fuge după celălalt candidat, ci este un candidat care fuge de celălalt candidat pentru că eu am toată deschiderea pentru această dezbatere.

Am văzut mesajele date de președinte, am văzut mesajele date de ceilalți din jurul președintelui.

Mesaje foarte urâte, ajungând până la jigniri, pentru că oamenii slabi întotdeauna jignesc pentru că nu au argumente, dar eu voi lua în calcul ambele variante. Nu mă vedeți pe mine îmbrâncindu-mă cu cineva sau făcând lucruri de genul acesta pentru că eu întotdeauna am respectat pentru că știu că respectul impune respect”.

Îi văd așa de speriați, încât nu știu ce să zic. Am văzut numai pentru faptul că aș putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis și au jignit, au venit cu un atac. E ceva care cred că nu a fost întâlnit în România de la Revoluție încoace. Vom analiza. Luăm în calcul ambele variante”, a declarant Dăncilă.

Lista persoanelor care vor pune întrebări la discuția din această seară cu Klaus Iohannis:

Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniță (Adevărul), Moise Guran ( Europa FM), Cristina Șincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Potrivit unor surse politice, este posibil să fie o a 10-a persoană acceptată să pună întrebări, de la Realitatea Tv sau Digi 24.

Potrivit surselor citate, în sală sunt invitați studenți și profesori. Lista cuprinde circa 80 de studenți, iar aceasta, alături de numele profesorilor, a fost aprobată de staff-ul de campanie al PNL și de Administrația Prezidențială.

PNL a anunțat că evenimentul este organizat de partid și reprezintă „o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidențiale, participanții care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme și orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică”.