Dăncilă: Singura competență a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic

Publicat: 18 01. 2020, 15:22

„E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români”, a scris Viorica Dăncilă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

„Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși”, este de părere Viorica Dăncilă.

Potrivit Vioricăi Dăncilă, 2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. „În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, a scris Viorica Dăncilă.

Reacția Vioricăi Dăncilă vine după ce președintele Pro România a declarat, la Timișoara, că își dorește ca Sorin Grindeanu să facă reformă în PSD.

„Dacă reușește să îi convingă pe cei din PSD că au câteva figuri, Odiosul și Sinistra, care nu mai au ce căuta, oamenii nu îi suportă nicăieri, dacă reușește să îi convingă pe cei din PSD să lase bătăliile pentru dosarele lor, pentru funcțiile lor, ar fi un lucru bun. Eu m-as bucura. Eu nu sunt anti-pesedist, sunt anti-Dăncilist, anti – Drăgnist, anti – baroni și dacă am fost exclus  din PSD că nu am votat moțiunea împotriva lui Grindeanu, sigur că m-aș bucura ca Grindeanu să fie în conducerea PSD ca să facă curățenie. Dacă face sau nu, îi urez, succes”, a declarta Victor Ponta, citat de News.ro.

Victor Ponta a afirmat că Pro România ar putea face o alianță cu un PSD condus de Grindeanu, dacă ar avea și o echipă de conducere reformată.