De ce nu s-a dus Iohannis la vânătoare cu fiul lui Trump, aflat în România

Publicat: 18 05. 2017, 21:22
Actualizat: 19 05. 2017, 09:29

Președintele a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu fiul lui Donald Trump, care s-ar afla zilele acestea în România și dacă l-a însoțit pe acesta la vânătoare.

„Nu este nimic adevărat. Nu am avut nicio întâlnire și oricum nu merg la vânătoare. Mie îmi plac animalele, dar vii”, a replicat președintele Klaus Iohannis.

Fiul cel mare al președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., ar fi venit, joi, în județul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu județul Mureș și ar fi participat la o partidă de vânătoare, au declarat surse din administrație pentru Mediafax. Mai mult, surse oficiale au confirmat că fiul cel mare al președintelui SUA este așteptat la Săpânța.

„Vine să vadă Cimitirul Vesel. Este așteptat joi seara sau vineri. Este o onoare să viziteze Maramureșul și Cimitirul Vesel”, au spus sursele citate.

În ultimele zile au apărut mai multe informații că Donald Trump Jr. se află într-o vizită privată în România și că ar fi participat și în județul Giurgiu la o partidă de vânătoare.