Deputatul PDL Alin Popoviciu vrea castrarea chimică a pedofililor și monitorizarea lor cu brățări electronice: „Nu vor păți nimic, doar că viața lor sexuală va fi redusă la tăcere”

Redactor:
Raul Florea
Deputatul PDL Alin Popoviciu vrea castrarea chimică a pedofililor și monitorizarea lor cu brățări electronice: „Nu vor păți nimic, doar că viața lor sexuală va fi redusă la tăcere”
Deputatul PDL Alin Popoviciu propune adoptarea în Parlament a unei legi prin care cei care abuzează sexual minorii să poată fi condamnați la închisoare pe viață, ori, în cazul în care sunt eliberați să fie monitorizați prin intermediul unor brățări care transmit în timp real locul în care se află.

Deputatul PDL AlinPopoviciu propune adoptarea în Parlament a unei legi prin care ceicare abuzează sexual minorii să poată fi condamnați la închisoarepe viață, ori, în cazul în care sunt eliberați, să fie monitorizațiprin intermediul unor brățări care transmit în timp real locul încare se află. Pentru cazurile severe, inițiativa parlamentaruluidemocrat-liberal prevede și soluția „finală”: castrarea chimică arecidivistului.

„În primul rând, cer ca unom dovedit a fi pedofil să poată fi condamnat la închisoare peviață și ca pragul minim să fie ridicat la cel puțin 15-20 de anide închisoare. Apoi, în cazul eliberării, respectivul să poarte obrățară prin intermediul căreia să se știe unde se află și ce face.Genul acesta de monitorizare există și în Germania. Dacărecidivează, trebuie castrat chimic. Acest lucru nu înseamnă nimicaltceva decât că i se vor administra niște medicamente prin care ise stopează pornirile sexuale. Nu va păți nimic, atât doar că viațalui sexuală îi va fi redusă la tăcere”, a explicat, pentrugândul, AlinPopoviciu, precizând că proiectul său se bazează pe susținerea maimultor colegi de partid: „M-am inspirat din legislația poloneză,care e foarte severă în această privință. Și în România, la fel caîn Polonia, există foarte multe cazuri de pedofilie, iar CodulPenal prevede pedepse de la doi la zece ani. Cred că inițiativa meava fi adoptată și de Camera Deputaților și de Senat. Sunt mulțicolegi care vor să semneze și ei proiectul. Tocmai am avut odiscuție și cu Silviu Prigoană, care mi-a spus că vrea să fiecosemnatar”. Proiectul privind combaterea pedofiliei va fi depussăptămâna viitoare la Camera Deputaților. Pentru a intra în vigoareva trebui să întrunească majoritatea voturilor senatorilor, ceicare vor avea ultimul cuvânt de spus în privința respectiveiidei.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ce meserie a avut Nicolae Ceaușescu în tinerețe. Chiar el a demolat clădirea unde a...
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Leacul pentru COVID-19 ar putea veni de la o banală plantă care creşte şi în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Top 3 cele mai norocoase zodii în data de 28 octombrie. Scorpionii vor avea mult...
Inchide