Despărțirea anului în politica românească pentru un lider PSD. A cerut-o de soție, dar l-a refuzat. GALERIE FOTO cu cea mai frumoasa PSD-istă

Publicat: 27 08. 2017, 20:50

 Dan Șova și Cătălina Ștefănescu au ajuns la finalul poveștii lor de dragoste, după o relație care dura de mai bine de cinci ani. Fostul ministru și iubita sa au avut multe hopuri de trecut pe parcursul relației. Cătălina Ștefănescu i-a fost alături pe toată perioada în care Șova s-a aflat în arest, susținându-l mereu.

Tânăra a refuzat să ofere detalii despre motivele despărțirii, mulțumindu-se să confirme, voalat, faptul că nu mai formează un cuplu cu fostul ministru PSD, scrie Cancan.

Relația pare să fi fost însă una cu multe suișuri și coborâșuri. Dan Șova anunța în urmă cu doi ani că nunta cu Cătălina a fost anulată. Găsise și vinovatul pentru această veste.

„Pe domnișoara Cătălina Ștefănescu am cerut-o de soție în mod oficial, în urma unei relații serioase și de lungă durată. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă. Din păcate, însă, în acest moment, nu este programată nunta și, ca atare, nu există nicio dată stabilită pentru aceasta. Vina pentru incertitudinea relației și momentul delicat pe care-l traversăm îmi aparține integral”, declara la acea vreme Șova.