Din preaplinul „prețuirii” lor, preoții care au sfințit noul sediu al UNPR Vrancea i-au dăruit vicepremierului Gabriel Oprea icoane cu „Sfântul Gabriel”

Publicat: 20 03. 2015, 14:48
Actualizat: 20 03. 2015, 15:43

Noul sediul al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) din Focșani a fost inaugurat vineri, în prezența lui Gabriel Oprea, președintele formațiunii și vicepremier al României.

Evenimentul a fost precedat de o slujbă oficiată de doi preoți care, la final, au oferit sediului o icoană înfățișându-l pe „Sfântul Gabriel” (Sf. Arhanghel Gavriil, n. red), iar vicepremierului, o icoană cu Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil, scrie adevarul.ro.

„În semn de prețuire, am oferit sediului acesta și domnului Murgu (deputatul Neagu Murgu, n. red) icoana Sfântului Gabriel, pe care o va păstra aici cât va fi instituția aceasta și domnului general îi oferim din partea noastră, a soborului, o icoană cu Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, a spus unul dintre preoți.

Potrivit sursei citate, noul sediu al UNPR din Focșani este situat pe strada Bucegi, acolo unde, până în urmă cu câteva luni, a funcționat redacția ziarului „Monitorul de Vrancea”. Spațiul, a cărui suprafață este de circa 300 de metri pătrați, este proprietatea Consiliului Județean Vrancea, căruia UNPR îi va plăti chirie.