Doliu în PSD! Fostul deputat Mihail Sirețeanu a murit la 73 de ani

Publicat: 19 12. 2020, 21:37
Doliu în PSD! Fostul deputat Mihail Sirețeanu a murit la 73 de ani / Foto: cdep.ro

Doliu în PSD. Fostul deputat Mihail Sirețeanu a trecut în neființă, la vârsta de 73 de ani.

Organizația Județeană a PSD Prahova a făcut anunțul despre moartea fostului politician, care a avut trei mandate în Parlamentul României, între anii 1996-2008.

”A plecat dintre noi un om bun, un om care a iubit viaţa, colegul nostru Mihail Sireţeanu, fost deputat de Prahova în perioada 1996-2008 şi fost vicepreşedinte al CNSLR Frăţia! Suntem alături de familia greu încercată în aceste momente extrem de dificile şi le transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre eternitate!” a anunţat PSD Prahova. Mihail Sireţeanu a fost membru în Camera Deputaţilor între 1996-2008, din partea PDSR – Partidul Democratiei Sociale din Romania (două mandate), respectiv PSD – Partidului Social Democrat (un mandat).

Deputatul PSD Sebastian Radu, infectat cu COVID-19, a murit

Deputatul PSD Sebastian Radu, care a fost confirmat cu coronavirus la începutul lunii noiembrie, a murit, anunţă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei! Suntem alături de voi”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Senatian Radu a devenit deputat de Buzău în decembrie 2017.

COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! O femeie din Arad s-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată, dar a murit

O femeie din Arad, în vârstă de 60 de ani, a fost bolnavă de coronavirus, ulterior a fost declarată vindecată, dar a murit din cauza urmelor grave pe care temutul virus i le-a lăsat în organism, cu precădere la nivelul plămânilor.