Dragnea, apostrofat de protestatari la ieșirea de la Parchetul general: Am explicat afirmațiile despre LOVITURA DE STAT din 10 august

Publicat: 15 09. 2018, 11:28
Actualizat: 29 10. 2018, 19:44

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost așteptat de un mic, dar zgomotos grup de protestatari la ieșirea de la Parchetul general, unde fusese audiat în legătură cu afirmațiile că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat. Interpelat de jurnaliști, Dragnea a evitat să răspundă direct, repretând că a explicat procurorilor afirmațiile sale.

„Am fost citat ca martor în legătură cu declarațiile privind tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente și le-am prezentat procurorului. Tot ce am avut de spus, am spus ca martor. Nu am depus documente”, a declarat Dragnea la ieșirea de la audieri. „Jandarmeria a acționat legal și conform regulamentelor pe care le au, în condițiile în care au fost violențe destul de mari.”

Dialogul președintelui PSD cu presa a fost permanent bruiat de apostrofările unui grup de 10-15 protestatari. „La pușcărie!”, „Ai furat de la copii”, „Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii?” strigau aceștia. Dragnea a fost vădit deranjat, mai ales de referințele la relația sa cu o femeie mult mai tânără. 

„De unde sunteți atât de bogat?” l-a întrebat o protestatară înainte de a urca în mașină. „Unde este bogăția mea, doamnă? Unde e? Nu v-ați săturat de atâtea minciuni?” a replicat Dragnea.