Dragnea, despre Dăncilă: Ar fi greu de imaginat să se fi schimbat față de acum 15-20 ani de când ne cunoaștem

Publicat: 13 05. 2019, 22:59

„Nici vorbă, nu. Sunt destui care, e același scenariu care a început să spună pe surse, sunt probleme. Nici vorbă, ne-am întâlnit vorbim, dumneaei merge în campanii într-o parte, eu merg în altă parte, câteodată ne mai întâlnim, nici vorbă. La mine nu (întrebat dacă aceste zvonuri afectează partidul – n.r.). Cred că ăsta e interesul dar oamenii sunt conectați la campania electorală, nici vorbă”, a afirmat Liviu Dragnea, luni, la Antena 3.

Întrebat dacă ar putea cădea în capcana sistemului securist despre care a vorbit, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu am toate speranțele pentru că ar fi ceva greu de imaginat ca doamna Dăncilă să se fi schimbat față de acum 15-20 de ani de când ne cunoaștem”.

Chestionat dacă vom avea miniștri plini înainte de alegerile prezidențiale, liderul PSD a replicat: „Doar dacă intrăm cu remanierea în Parlament. Eu nu am niciun dubiu. Orice propunere făcută va fi respinsă de Iohannis. Încalcă Constituția. Treziți-vă. Pentru ăsta nu mai există Constituție”.

Reacția acestuia vine în contextul în care Viorica Dăncilă a declarat că a fost împotriva restructurării, în ciuda opiniilor mai multor colegi din PSD. Premierul a mai spus că se aștepta ca președintele Iohannis să refuze primele propuneri de miniștri făcute de coaliția PSD-ALDE. Șeful Executivului a adăugat că așteaptă motivarea președintelui Klaus Iohannis în cazul refuzului celor trei miniștri pentru a vedea care au fost cauzele de legalitate care au stat la baza deciziei.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a afirmat în mai multe rânduri că premierul poate veni cu remanierea în Parlament, pentru ca șeful statului Klaus Iohannis să nu mai poată refuza miniștri.